BİTLİS / ADİLCEVAZ - Akçıra Köyü İlkokulu

Haz

Türkiye Çevre Haftası kapsamında çevre konusunda bilinçlendirilmek adına bir çok etkinlikler yapılacaktır. Adilcevaz ilçesinden başlayacak olan Van Gölü tekne gezisi başta olmak üzere fidan dikimi , atölye çalışmaları , çevre yürüyüşleri düzenlenecektir. İlgilenen velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerime duyurulur.

May

Değerli öğrencilerimiz, Trafik haftası sebebiyle ; 'Trafikte Saygı ve Sabır' konulu resim yarışması yapılacaktır. Yarışma şartları öğretmenler tarafından öğrencilere iletilecektir.

Nis

Temel Eğitimde başlayan 10 Bin Okul Projesinde okulumuzda yer almaktadır. Bu proje kapsamında Adilcevaz Halk Eğitim Merkezi, proje okullarıyla 73 Alan , 3809 kurs programı oluşturdu. İstediğiniz kurslar için okulumuza , diğer proje okullarına ve Adilcevaz Halk Eğitim Merkezine başvurabilirsiniz.

AKÇIRA KÖYÜ İLKOKULU E - GÜVENLİK POLİTİKASI

Nis

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayınlandı. Tüm öğrenci ,öğretmenlerimiz ve velilerimizin dikkatine..

Mrt

Öğretmen ve okul yöneticilerine yönelik Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) www.oba.gov.tr adresi üzerinden 14 mart itibariyle "İhmal ve İstismar Semineri", "Madde Bağımlılığı Semineri, "Akran Zorbalığı Semineri" ve " Öğretimsel Liderlik Semineri" yayımlanacaktır.

MEBBİS veya e-Devlet şifresi ile sisteme girip zaman sınırlaması olmadan hizmet içi eğitim faaliyetlerine isteğe bağlı olarak tüm okul öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz katılabilir duyurulur. İlgililerin dikkatine.

Ekm

" Nerede kalmıştık" eğitim seferberliği projesi kapsamında açıköğretim kayıtları 15 Ekim tarihine kadar uzatılmıştır. İlgililerin dikkatine.

Açık öğretime kayıt yaptıracak velilerimizin dikkatine.

Haz

Değerli öğretmenlerimiz, telafi programı ile ilgili başvurularınız sizlere iletilen sitelerden yapabilirsiniz.

Haz

Değerli öğrencilerimiz, karneleriniz 2 Temmuz 2021 Cuma tarihinde okulumuzdan basılı olarak alabilirsiniz. Bilginize.

Haz

Velilerimizin dikkatine, öğrencilerimizin karneleri 18 Haziran 2021 tarihinden itibaren e-okul üzerinden yayınlanacaktır. Bilginize.

Haz

Değerli öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin haftalık devam bilgilerini idareye iletmenizi rica ediyoruz.

Haz

Değerli velilerimiz, 21 Haziran - 2 Temmuz arasında okullar açık olup eğitim ve öğretim devam edecektir.

Haz

Değerli öğretmenlerimiz, 21 Haziran - 2 Temmuz arasındaki eğitim - öğretim faaliyetlerinin detayları sizlere iletilmiştir. Bilginize.

Haz

Değerli öğrencilerimiz ve velilerimiz, 02 Temmuz 2021 tarihine kadar İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) devam edecektir. Bilginize.