Kas

Hem sınıfta hem de açık alanlarda oynanabilecek şekilde tasarlanan oyunlar, öğrencilerin arasında yeterli sosyal mesafe sağlanarak ortak materyal kullanımına ihtiyaç duyulmayacak şekilde hazırlandı. Kitapta yer alan oyunların tamamına çocuklarla birlikte oynanarak son şekli verilirken, oyun içeriklerinde çocukların farklı gelişim alanlarındaki becerilerine hitap etmesi amaçlandı.

Kas

ÖĞRETMENLERİMİZİN AKADEMİK VE KİŞİSEL GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLAMAK ADINA, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI MEBBİS ÜZERİNDEN UZAKTAN EĞİTİM KURSLARI DÜZENLEMEKTEDİR. KATILMAK İSTEYEN ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZ, MEBBİS SAYFALARINDAN HİZMETİÇİ MODÜLÜNE GİRİP FAALİYET BAŞVURU KISMINDAN BAŞVURU YAPABİLİRLER. GÜNCEL SEMİNERLER ŞU ŞEKİLDİRDİR:

Kas

TRT EBA LİSE YENİ HAFTANIN PROGRAMI YAYINLANDI.

Kas

TRT EBA ORTAOKUL YENİ HAFTANIN PROGRAMI YAYINLANDI.

* KAYNAK: T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI