Kas

Adilcevaz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yavuz BEŞKARDEŞ'in 'Pandemide Öğretmen Olmak' adlı yazısı yayınlandı.

Kas

Kurumumuza 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında atanan ve adaylığı kalkan öğretmenlerimiz, bugün Okul Müdürü Feyyaz SEFİL eşliğinde Öğretmen Yeminlerini gerçekleştirdiler. Kendilerine öğretmenlik hayatları boyunca başarılar diliyoruz.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığının hazırladığı çevrimiçi Öğretmenler Günü programı kapsamında saat 22:00 de filmi izleyebilirsiniz.

https://ogretmen.meb.gov.tr/24kasim// adresine girerek 'Mavi Bisiklet' filmini izleyebilirsiniz.

Kas

Milli Eğitim Bakanlığının hazırladığı çevrimiçi Öğretmenler Günü programı kapsamında saat 21:00 de söyleşiyi izleyebilirsiniz.

https://ogretmen.meb.gov.tr/24kasim// adresine girerek 'Kıtalar Arası Öğretmen Buluşması' söyleşisini izleyebilirsiniz.

Kas

Sevgili Öğretmenlerimiz , öğrencilerimiz ve velilerimiz. EBA ile ilgili aklınıza takılan noktaları EBA anasayfasının sağ üst köşesinde bulunan 'NASIL?' butonuna tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Kas

Öğretmenler Günü Anısına Resim Sergisi 25 Kasım 2020 Çarşamba günü 11.00 - 12.00 saatleri arasında Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesinde yapılacaktır. Zoom uygulamasından canlı takip etmek için ID ve Şire 25 Kasım günü programdan önce paylaşılacaktır.

Kas

Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerinden Öğretmenler Gününe özel canlı müzik dinletisi yapılacaktır. 24 Kasım Salı günü , 11.00-12.00 saatleri arasında yapılacak dinletiye katılmak için Zoom bilgileri 24 Kasım günü programdan önce paylaşlacaktır.

Kas

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için ders zili yarın uzaktan eğitimle çalacak. Bu kademeler derslerini EBA TV, EBA ve canlı sınıf uygulamalarıyla takip edebilecekler.Ana sınıfı , Anaokulu ve uygulama sınıflarında yüz yüze eğitime devam edilecek.

Kas

Okulumuz İnstagram hesabından bizi takip edebilirsiniz.

Kas

Koronavirüs tedbirleri kapsamında okullar uzak eğitim sürecine döndü. İlkokullarda, ortaokullarda ve ortaöğretim kurumlarında tüm dersler canlı sınıf uygulamaları , TRT EBA TV, EBA  gibi platformlar üzerinden uzaktan eğitim yoluyla işlenecek. Bakanlığın aldığı karara göre ise okul öncesi haftada beş gün olacak şekilde eğitime yüz yüze devam edecek.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında bir pano örneği

Kas

Öğencilerimizin Geleneksek Türk Sanatlarından olan Ebru Sanatı ile tanışması.

Kas

Koronavirüs tedbirleri kapsamında okullar tekrar uzaktan eğitim sürecine girdi. Uzaktan Eğitim sürecinde öğretmenler EBA üzerinden sınıflarına canlı ders tanımlayabilecekler. İlkokullar uzaktan eğitim programına göre Pazartesi - Çarşamba- Cuma günleri 14:30 - 15:00 saatleri arasında, Salı-Perşembe-Cumartesi günleri ise 08:30-14:20 saatleri arasında EBA üzerinde canlı ders yapabilecekler.

Kas

Uzaktan Eğitim sürecinde evlerinde imkanı olmayan öğrenciler için illerde ve ilçelerde EBA Destek Noktalarını kuruldu. Aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak size en yakın EBA Destek Noktasına ulaşabilirsiniz.