Kas

Çocukların her türlü ihmal ve istismardan uzak kaldığı, hayal kurabildikleri, hayallerini gerçekleştirebildikleri, sevgiyle büyüyebildikleri, zorla çalıştrılmadıkları, haklarının korunduğu, geleceğe umutla baktıkları bir dünya kurmak dileğiyle..

20 KASIM DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Kas

Şairleri tanıyorum etkinliğinde öğrencilerle bir şair hakkında konuşulur. Şiirleri okunur, şiirleri hakında konuşulur. Sanat etkinliği kapsamında şairle ilgili veya şiirleriyle ilgili görsel sanat çalışması yapılır.

Kas

Öğrencilerin, kitap okuma sevgilerini pekiştirmek için yapılan bu etkinlikte, öğrenciler kendi tasarladıkları ayraçları yaparlar.

Kas

Şairleri tanıyorum etkinliğinde öğrencilerle bir şair hakkında konuşulur. Şiirleri okunur, şair hakkında videolar izlenir. Sanat etkinliği kapsamında şairle ilgili veya şiirleriyle ilgili görsel sanat çalışması yapılır.

Kas

Öğrencilerimizin kendilerini daha yakından tanımaları ve kendilerinin farkına varmaları amaçlı yapılan 'Ben Kimim?' etkinliği. Öğrencilere kendileri ile ilgili sorular sorulur, öğrencilere kendi özelliklerini (fiziksel özellikleri, ilgi alanları, başarılı oldukları alanları, başarısız olduklarını düşündükleri alanlar vs.)  anlatmaları istenir. Ardından öğrencilere aynada kendilerini inceleyip çizmeleri istenir.

Kas

Öğrencilerimizin duygularını tanımaları , ifade etmelerini ve farkındalıklarını arttırmaları için yaptıkları etkinlik.