Değerli öğretmenlerimiz, kendinizin ve çevrenizin sağlığı için koronavirüs aşısı randevunuzu kişisel e-nabız sisteminden alabilirsiniz. Bilginize.

Değerli öğretmenlerimiz, Karne iş-işlemlerini yoğunluğa kalmamak için 14.06.21 (Yarın) tarihine kadar bitirmenizi rica ediyoruz.

16 Şubat 2021 Millî Eğitim Uzmanlığı Yeterlik Sınavı Sonucu

Değerli velilerimiz, telafi eğitim programı açıklanmştır. İncelemenizi rica ediyoruz.

Değerli velilerimiz, Öğrencilerimiz karneleri 18 Hazirandan itibaren E-Okul sistemi üzerinen görebilirsiniz.

Değerli öğretmenlerimiz, telafi programının nasıl olacağı yayınlandı. İncelemenizi rica ederiz.

Değerli velilerimiz, öğrencilerimiz okula gelirken yanlarına yedek maske koymanızı rica ederiz.

Değerli öğretmenlerimiz, Haziran ayı sosyal etkinli girişlerini yapabilirsiniz bilginize.

Değerli öğretmenlerimiz, davranış notları girişleri erişime açıktır bilginize.

Değerli öğretmenlerimiz, Rehber öğretmenimiz tarafından sizlere ulaştırılan RİBA formlarını doldurmanızı rica ediyoruz.

YKS girecek öğrencilerin dikkatine, sınav giriş belgeleri erişime açıldı.

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan LGS sonuçları 30 Haziran 2021 tarihinde açılacaktır. Öğrencisi sınava giren velilerimize duyurulur.

2021 Yılı Öğretmenlerin İller Arası İsteğe ve Zorunlu Çalışma Yükümlülüğüne Bağlı Yer Değiştirmelerine İlişkin Duyuru

Değerli öğretmenlerimiz, Çarşamba günleri okulan gelen öğrenci sayılarınızı idareye bildirmenizi rica ediyoruz.

Değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, kütüphaneden aldığımız kitapları yerleştirirken sıralarına dikkat ederek yerleştiriniz.