İlkokulların 3üncü sınıflarında yürütülmekte olan İYEP programı okulların kendi programları doğrultusunda devam edecektir.

Değerli velilerimiz, okulların açılmasıyla birlikte okulumuza gidip gelişlerimizde maske-mesafe- hijyen konularına dikkat etmenizi rica ederiz.

May

Değerli velilerimiz, okulumuz yarın yüz yüze eğitime açılmaktadır. Öğrencilerimizin zamanında gelmelerini rica ederiz.

May

4-A Sınıfı 01.06.2021 Tarihli Canlı Ders Programı Yayınlandı.

May

3-A Sınıfı 01.06.2021 Tarihli Canlı Ders Programı Yayınlandı.

May

3-A Sınıfı 31.05.2021 Tarihli Canlı Ders Programı Yayınlandı.

May

2-A Sınıfı 31.05.2021 Tarihli Canlı Ders Programı Yayınlandı.

May

1-A Sınıfı 31.05.2021 Tarihli Canlı Ders Programı Yayınlandı.

May

Değerli velilerimiz, haftasonları canlı dersleri yapılmamaktadır. Eğer telafi dersleri olursa öğretmenlerimiz sizlere bilgi vereceklerdir.

May

Değerli öğrencilerimiz, EBA TV yayınlarını takip etmenizi rica ediyoruz.

May

Değerli velilerimiz, öğrencilerimizin canlı ders saatleri sizlere iletilmektedir. Lütfen öğrencilerimizin derslere zamanında girmelerini sağlayalım.

May

Değerli öğretmenlerimiz, ikinci dönem not girişleriyle ilgili tereddüt edilen hususlar sizlere iletilmiştir. İncelemenizi rica ederiz.

May

Değerli öğretmenlerimiz, aday öğretmenlerimizin 2. ve 3. değerlendirmeleri erişime açılmıştır. Pazartesi gününe kadar değerlendirmeleri bitirmeniz gerekmektedir. Bilginize.

May

Değerli öğretmenlerimiz, öğrencilerinizin canlı ders , eba tv takip formlarını haftalık idareye ulaştırmanız gerekmektedir bilginize.

May

2-A Sınıfı 28.05.2021 Tarihli Canlı Ders Programı Yayınlandı.