Değerli öğretmenlerimiz, karne iş işlemlerini son haftaya bırakmadan bitirmenizi rica ediyoruz.

Değerli öğretmenlerimiz, ek ders puantajları sizlere iletilmiştiniz. İncelemenizi rica ediyoruz.

Değerli öğretmenlerimiz, İLKSAN seçimleri 19 Haziranda yapılacaktır. Bilginize.

Değerli öğretmenlerimiz, il içi atama takvimi yayınlanmıştır. Takvime göre başvurular 08 Temmuz 2021- 14 T 2021 Temmuz tarihleri arasında yapılacaktır. Bilginize..

Değerli öğretmenlerimiz, il dışı atama takvimi yayınlanmıştır. Takvime göre başvurular 29 Temmuz 2021-2 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Bilginize..

06/06/2021 tarihinde uygulanan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavın Soru Kitapçıkları (Sayısal ve Sözel) ve cevap anahtarları

Değerli öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin karne işlemleriyle ilgili bilgiler sizlere iletilmiştir. İncelemenizi rica ediyoruz.

Değerli öğretmenlerimiz, Cuma günü dönüşüm nöbeti planlanan doğrultuda devam edecektir.

LGS ile ilgili okulumuz rehber öğretmenimizden tavsiyeler alabilirsiniz. Bilginize.

Değerli öğretmenlerimiz, sınıfınızda yüz yüze eğitime devam eden öğrenci sayılarınızı idareye bildirmeniz gerekmektedir. Bilginize.

LGS'de görev alacak öğretmenlerimiz, sınav görev kartlarını kişisel MEBBİS üzerinden alabilirler.

Değerli velilerimiz, okula girişlerde HES kodu sorgulaması yapılacağından güncel olmayan HES kodlarınızı güncellemeniz gerekmektedir. Bilginize.

Değerli öğretmenlerimiz, sınavla ilgili eğitim sunusu sizlere iletilmiştir. Sınavdan önce incelemenizi tavsiye ediyoruz.

İlkokullarda Yetiştirme Programı 18/06/2021 tarihine kadar devam edecektir. Sonraki devam durumu daha sonra netleşecektir.

Değerli öğrencilerimiz ve velilerimiz, okulum 5(beş) gün yüz yüze eğitime açılmıştır. Bilginize.